Första blogginlägget

Hej! Fredrik heter jag och är 29 år gammal. Jag skriver nu mitt första blogginlägg, de känns spännande. Att ha startat en egen hemsida som jag tillsammans med ER kan forma! precis som med sin kropp på gymmet hehe.  I alla fall, hoppas ni kommer gilla den. Här kommer några rader om ämnet:

Jag har närmare 20 års erfarenhet utav ämnet: kost och träning. Framför allt styrketräningsbiten då jag blev väldigt intresserad utav kost&näringslära en tid senare. Jag visste i tidig ålder att detta skulle bli något för mig då jag t.ex. aldrig gillat lagsport. Istället älskade jag att bläddra i tidningen BODY, (tidigare B&K), böcker om kroppsanatomi och muskler på latin. Sedan fick jag praktisera allt jag sugit in och lärt mig. Skillnaden var att gymutrustningen var lite begränsad hehe. Men fantasin hjälpte till. Att få arbeta med kroppen som redskap, hemma i pojkrummet 10-12 år gammal kändes otroligt stimulerande. Då märkte jag snabbt att: träna ensam, mot sig själv. Pusha sig till max för att slå tidigare PR i övningar som: chin-ups, pushups, sit-ups, dips osv. även övningar där fantasin var till stor nytta.

Jag brinner verkligen för  styrketräning, bodybuilding och styrkelyft. Att kunna gå omkring med en kropp man själv skulpterat, lagt ned blod svett och enormt mycket disciplin på, Det känns bra. Att man krigat på gymmet oavsett tid, dag eller högtid, pressat i sig mat. Inte för smaken utan för näringen. Det hälsosamma fettet, proteinet och tajmingen med långsamma samt snabba kolhydrater. Allt för att man vet hur pass mycket bättre återhämtning samt resultaten utav allt slit blir.

Men det är mycket mer positiva effekter man får på köpet utöver det lilla jag nämnt. Några exempel är: bättre självförtroende, bättre struktur och disciplin i vardagen, på jobbet, med matlagningen preppen osv. Man är gladare, tryggare i sig själv, blir sällan sjuk pga bättre immunförsvar, hjärtat-kroppens viktigaste muskel mår kanon, och listan fortsätter… Men jag är här för att stanna så tid finns. vi hoppar ned till sista stycket mina vänner.

Jag har länge tänkt skapa en egen hemsida om ämnet. Då målet är att dela med mig av min kunskap och hjälpa andra människor. När bygget av min hemsida börjar ta form, med mer information uppe, mer bloggande, ett litet fotoalbum där ni kan följa mkt av min fysiska utveckling osv. och ni känner att ni behöver exempelvis kostråd, komma igång eller bara bryta en platå på gymmet. Hör då av er till mig på: fredrik@onlinefysik.com

Drömmen är att kunna arbeta med min hemsida och att det blir en slags sidoinkomst till att börja med. Jag vill hjälpa er som vill ha min hjälp. Mina klienter tar jag på största allvar. Jag har coachat många vänner på olika gym med mkt fina slutresultat. Jag kommer skriva mer och förklara upplägg osv när hemsidan börjar ta form. Kontakta mig när som på dygnet om ni har frågor: fredrik@onlinefysik.com Tills vidare Må bäst alla!

Vänlig Hälsning Fredrik N

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.